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Carrot Cake Recipe

Desde Interland no solo queremos que aprendas Inglés, además queremos que disfrutes haciéndolo. ¿Qué mejor manera que enseñándote una nueva receta y, encima de una cake?

Esta vez te enseñaremos a elaborar una Carrot cake, un postre típico inglés. Dicha cake tiene su historia: la zanahoria se ha ido usando en dulces desde la Edad Media, cuando los edulcorantes eran escasos y bastante caros, mientras que la zanahoria, la cual contiene más azúcar que cualquier otra verdura (a excepción de la remolacha edulcorada), era mucho más fácil de encontrar. La popularidad del Carrot cake resurgió en el Reino Unido gracias al racionamiento durante la II Guerra Mundial.

A continuación, te dejamos la receta, disfrútala, y esperamos que te sirva para mejorar tu inglés y tu dominio de los cakes:

For the cake:

  • 400 grams carrots, peeled and roughly chopped
  • 120 grams (1 cup) pecans or walnuts
  • 175 grams (1 cup) brown sugar
  • 110 grams (1/2 cup) granulated sugar
  • 225 grams all-purpose flour (see headnote)
  • teaspoon baking powder
  • teaspoon baking soda
  • teaspoons ground cinnamon
  • 1/2 cup (125 milliliters/100 grams) vegetable oil
  • 1/4 cup (70 grams) Greek yogurt
  • eggs

Seeds from 1 vanilla bean

  1. Preheat the oven to 325° F. Butter a 10-inch springform pan and line the bottom with parchment paper.
  2. In a food processor, process the carrots and nuts until finely chopped.
  3. Add the rest of the ingredients and process, scraping down the bowl occasionally, until combined
  4. Pour into the prepared pan and bake for 45 to 50 minutes, or until just cooked when tested with a toothpick or wooden skewer.
  5. Allow to cool completely in the pan before turning out and frosting.
For the frosting:

  • 250 grams cream cheese, chopped and softened
  • 1/4 cup (50 grams) fresh ricotta
  • 1/3 cup (55 grams) confectioners’ sugar
  • tablespoon lemon juice
  • Seeds from 1/2 vanilla bean
  1. Combine all the ingredients in the food processor and process until smooth.
  2. Spread the frosting over the cooled cake.

carrot